MASIHKAH ANDA INGAT T.UMI & TADIKA U BESTARI LAGI ?

Assalamualaikum w.b.t

Masihkah Anda Ingat Lagi, Saat Pertama Kali Anda Hantar Anak Anda Ke Tadika U Bestari.

Ingat Tak Saat Pertama   Anda Saksikan Persembahan Teater Anak Anda. Seronok & Kagum Kan Tengok Kehebatan Mereka. Ramai Ibu Bapa Memberi Maklum Balas Kejayaan Cemerlang Anak-Anak Mereka. Tahun ini merupakan tahun Ke-15 Kami. Ramai Pelajar Kami Kini Telah Pun Dewasa Ada Yang Sudah Berkerjaya & Ada Yang Sedang Menuntut Di Menara Gading.Tidak Lupa Juga Kepada Para Pelajar Yang Bakal Menduduki SPM & PMR. Kami Amat BerBangga Dengan Pencapaian Anda & Mengharap Anda Meneruskan Kecemerlangan Anda.

Pihak Tadika Ingin Menjemput Bekas Para Pelajar U Bestari Untuk Sama-Sama Menjayakan  Program Karnival U Bestari & Open Day Pada 24 September 2016 (Sabtu) Di Tadika U Bestari, Ampang. Program Ini Merupakan Program Terbesar Yang Pernah Kami Adakan. Artis Undangan ZAIN SAIDIN (OH MY ENGLISH)  Akan Buat penampilan  Khas . Kami menyediakan 1000 Goodie Bags, ais krim percuma dan jumping castle percuma.

Kami Amat Berbesar Hati Sekiranya Anak  Anda Dapat Kembali Memberi Sedikit Sumbangan Keringat Untuk Menjayakan  Program ini.

Sehebat Mana Kejayaan Seseorang itu Pastinya ia Bermula Dari Tangan Seorang Guru. Jumpa anda disana.Hubungi : T.umi 012-341 5181      

Comments